Anna har över 25 års erfarenhet av arbete inom ekonomi och redovisning i olika former, är duktig på ledarskapsfrågor, försäljning, affärsjuridik och marknadsföring. Det låter lite osvenskt att säga det men Anna är en duktig entreprenör och levererar tjänster till andra entreprenörer. I bolaget finns ytterligare två anställda. Zofia och Erika. Både Zofia och Erika har lång erfarenhet från redovisningsbranschen och har en gedigen kunskap inom området.

Det är vi som är Wallman & Co AB. Egentligen är vi fler, vi har ett kontaktnät som är jätte stort och kan tillhandahålla advokater, jurister, skattespecialister, revisorer och andra personer som kan behövas men det är Anna, Zofia och Erika som är kärnan i verksamheten.

År 2004 grundade jag min första redovisningsbyrå, på knappt två år hade jag byggt upp en byrå med 15 anställda och ca 160 kunder. Bolaget uppvaktades av stora revisionsbyråer som ville öka sina marknadsandelar inom just redovisning. Detta sammanföll med att jag bildade familj och jag valde att sälja bolaget. Som vid många andra sammanslagningar glömmer man bort att få med kunder, personal och även mig som tidigare ägare. Man vill så mycket men glömmer bort kärnan i verksamheten, de mjuka värdena.

Anna Wallman

Mitt under finanskrisen, nyskild och med småbarn hemma, ett hus med renoveringsbehov så bestämde jag mig för, trots alla varningar, att det fanns plats för en ny redovisningsbyrå på marknaden, en byrå med fokus på kvalitet före kvantitet, Wallman & Co AB grundades vilket var sommaren 2009. Bakom mig stod mitt stora kontaktnät med allt från duktiga skattejurister, revisorer, advokatbyråer och andra kvalificerade personer, ett fantastiskt gäng som glatt hejade på mig. Jag var fullbelagd efter en månad.

I skrivande stund sitter jag som styrelseledamot för INBooks AB, ett relativt nytt och spännande företag som utvecklar och säljer ett bokföringsprogram, mer om detta bolag finner ni på www.inbooks.se. Jag är även delägare i ett bolag som heter Aluminum Radiation Protection Sweden AB, ytterligare ett väldigt spännande företag. Företaget säljer strålningsskydd för mobiltelefoner, routerskydd mm. Ni finner deras produkter på www.rpofsweden.com

Utöver Wallman & Co AB så har jag grundat fler företag som jag sålt av när företagen står på egna ben. Jag är en entreprenör men jag går inte över lik för att nå framgång, jag gör det med hjärtat.