Jag har över 25 års erfarenhet av arbete inom ekonomi och redovisning i olika former, jag är duktig på ledarskapsfrågor, försäljning, affärsjuridik och marknadsföring. Det låter lite osvenskt att säga det men jag är en duktig entreprenör och jag levererar tjänster till andra entreprenörer. Till min hjälp har jag vad jag brukar säga, världens bästa Zofia. Zofia är 58 år och har en gedigen erfarenhet som redovisningskonsult. Det är vi som är Wallman & Co AB. Egentligen är vi fler, vi har ett kontaktnät som är jätte stort och kan tillahandahålla advokater, jurister, skattespecialister, revisorer och andra personer som kan behövas men det är vi två som är kärnan i verksamheten.

År 2004 grundade jag min första redovisningsbyrå, på knappt två år hade jag byggt upp en byrå med 15 anställda och ca 160 kunder. Bolaget uppvaktades av stora revisionsbyråer som ville öka sina marknadsandelar inom just redovisning. Detta sammanföll med att jag bildade familj och jag valde att sälja bolaget. Som vid många andra sammanslagningar glömmer man bort att få med kunder, personal och även mig som tidigare ägare. Man vill så mycket men glömmer bort kärnan i verksamheten, de mjuka värdena.

Anna Wallman

Mitt under finanskrisen, nyskild och med småbarn hemma, ett hus med renoveringsbehov så bestämde jag mig för, trots alla varningar, att det fanns plats för en ny redovisningsbyrå på marknaden, en byrå med fokus på kvalitet före kvantitet, Wallman & Co AB grundades vilket var sommaren 2009. Bakom mig stod mitt stora kontaktnät med allt från duktiga skattejurister, revisorer, advokatbyråer och andra kvalificerade personer, ett fantastiskt gäng som glatt hejade på mig. Jag var fullbelagd efter en månad.

Som bisyssla driver jag även George Scott AB, ett bolag som säljer och marknadsför Sveriges tidigare OS medaljör i boxning, George Scott. Varför då tänker många? George är en av Sveriges genom tiderna mest framgångsrika boxare, han har en historia bakom sig som tål att höras, jag brinner för boxning som sport och tränar fortfarande själv boxning varje vecka.

Utöver Wallman & Co AB och George Scott AB så har jag grundat fler företag som jag sålt av när företagen står på egna ben. Jag är en entreprenör men jag går inte över lik för att nå framgång, jag gör det med hjärtat.