Om Oss

Wallman & Co AB ägs av Anna Wallman auktoriserad redovisningskonsult och medlem i FAR.

Om oss på Wallman & Co

Anna har över 25 års erfarenhet av arbete inom ekonomi och redovisning i olika former, är duktig på ledarskapsfrågor, försäljning, affärsjuridik och marknadsföring. Det låter lite osvenskt att säga det men Anna är en duktig entreprenör och levererar tjänster till andra entreprenörer. I bolaget finns ytterligare sex medarbetare. Anna W, Zofia, Anna S, Alexandra, Mia och Saron. Alla med lång erfarenhet från redovisningsbranschen och gedigen kunskap inom området.

Det är vi som är Wallman & Co AB. Egentligen är vi fler, vi har ett kontaktnät som är jätte stort och kan tillhandahålla advokater, jurister, skattespecialister, revisorer och andra personer som kan behövas men det är Anna W, Zofia, Anna S, Alexandra, Mia och Saron som är kärnan i verksamheten.

År 2004 grundade jag min första redovisningsbyrå, på knappt två år hade jag byggt upp en byrå med 15 anställda och ca 160 kunder. Bolaget uppvaktades av stora revisionsbyråer som ville öka sina marknadsandelar inom just redovisning. Detta sammanföll med att jag bildade familj och jag valde att sälja bolaget. Som vid många andra sammanslagningar glömmer man bort att få med kunder, personal och även mig som tidigare ägare. Man vill så mycket men glömmer bort kärnan i verksamheten, de mjuka värdena.

Mitt under finanskrisen, nyskild och med småbarn hemma, ett hus med renoveringsbehov så bestämde jag mig för, trots alla varningar, att det fanns plats för en ny redovisningsbyrå på marknaden, en byrå med fokus på kvalitet före kvantitet, Wallman & Co AB grundades vilket var sommaren 2009. Bakom mig stod mitt stora kontaktnät med allt från duktiga skattejurister, revisorer, advokatbyråer och andra kvalificerade personer, ett fantastiskt gäng som glatt hejade på mig. Jag var fullbelagd efter en månad.