Redovisning

Vi sköter våra kunders bokföring i det webbaserade programmet Fortnox. Vi är stolta över att vår grundare redan för över 16 år sedan insåg att framtiden låg i att hantera redovisning på webben eller i molnet

Vi sköter våra kunders bokföring i det webbaserade programmet Fortnox. Vi är stolta över att vår grundare redan för 16 år sedan insåg att framtiden låg i att hantera redovisning på webben eller i molnet. Anna Wallman var en av Fortnox första byråpartners.

Tillsammans med Fortnox erbjuder vi våra kunder scanning av fakturor, att leverantörerna kan maila fakturor direkt in i systemet, e-fakturor, bokföring av kvitton via foto och mycket därtill.

Tidigare behövdes kostsamma och tekniskt avancerade s.k. EFH (elektronisk faktura hantering) programvaror. Lösningar där prislappen snabbt kom upp i sex siffriga belopp. Idag kostar det inte mer än vad all annan bokföring gör, det kostar mindre. För mer information kan du besöka fortnox.se.

Att stansa en verifikation är inte svårt, det kan de flesta lära sig, att bygga upp redovisning på ett effektivt och lönsamt sätt så kundernas siffror blir ett verktyg för att du som företagsledare ska kunna fatta viktiga beslut är haken. För att kunna göra det vågar vi påstå att det krävs erfarenhet, erfarenhet som vi besitter.

Vi ser till att våra kunder direkt efter månadsskiftet får avstämda rapporter som är relevanta just för företaget. När vi säger avstämda så menar vi avstämda, vi väntar inte tills 12:e månaden är över för att göra periodiseringar eller annat som kan slå hårt på resultatet. Wallman & Co AB är ingen fabrik, vi säljer inte massproducerade varor, vi säljer en unik tjänst anpassat efter varje enskild kund, vi levererar kvalitet och inte kvantitet.

När grunden är byggd är plattformen för ett effektivt arbete skapat. När räkenskapsårets alla månader är bokförda och klara hjälper din konsult dig med bokslut, inkomstdeklaration och annat som krävs. Vi är inte indelade i juniorkonsult, seniorkonsult osv. Du har en kontaktperson och det är den kontaktpersonen som hjälper dig ta ditt företag med in i framtiden. Men vi finns här alla tre för dig.